Tietoliikenneyhteydet

Tietoliikenneyhteydet

Seltimilin oma runkoverkko sekä tarvittavat nieluyhteydet suurimmille operaattoreille mahdollistavat kustannustehokkaat ja räätälöidyt tietoliikenneyhteydet yhdestä yksittäisestä liittymästä aina suurempiin yritysverkkoihin. Toimitamme xDSL- ja valokuituyhteyksiä koko Suomen alueella. Kupariyhteydellä toteutetut liittymät toimitamme nopeudella 1M-100M. Valokuituyhteyksiä toimitamme aina 10G noupeuteen asti.

Toimitamme yrityksille räätälöityjä toimipaikkojen yhdistämispalveluja ja keskitettyä palomuuripalvelua.  Yrityksen useat toimipisteet pystytään yhdistämään yhdeksi verkoksi. Toimipisteet liikennöivät keskenään tietoturvallisesti ja suljetusti, riippumatta liittymätekniikasta tai nopeudesta. Yritysverkkoon pystytään yhdistämään muun muassa Seltimilin palomuuri-, VPN- ja verkonvalvontapalveluja. Yritysverkkoratkaisuissa asiakkaan palvelimia voidaan ulkoistaa laitesaliimme tai virtualisoida meidän palvelinympäristöömme.

Asiantuntijamme voivat suunnitella yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkoratkaisun. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Kysy lisää yhteysnopeuksista ja saatavuuksista halutuilla osoitetiedoilla.