Tietoliikenneyhteydet

Tietoliikenneyhteydet

Nopeat tietoliikenneyhteydet yrityksille koko Suomen alueella

Netin täytyy toimia.

Siksi saat meiltä edulliset ja tarpeisiisi räätälöidyt tietoliikenneyhteydet yhdestä yksittäisestä liittymästä aina suurempiin yritysverkkoihin asti koko Suomen alueella.

Voit valita käyttöösi xDSL- tai valokuituyhteyden (suosituin). Kupariyhteydellä (xDSL) toteutetut liittymät saat nopeudella 1M-100M ja valokuituyhteyksiä saat aina 10G (10 000M) nopeuteen asti.

Vähintään 95 % yrityksistä pärjää hyvin 100M-200M valokuituyhteydellä, minkä takia suosittelemme asiakkaillemme tyypillisesti sitä. Oma runkoverkkomme sekä tarvittavat nieluyhteydet suurimmille operaattoreille mahdollistavat sinulle näin suuret nopeudet sekä moitteitta toimivan nettiyhteyden.

 

Lisäpalveluilla tietoturvaa ja helppoutta verkon käyttöön

Toimitamme yrityksille räätälöityjä toimipaikkojen yhdistämispalveluja ja keskitettyä palomuuripalvelua. Yrityksen useat toimipisteet pystytään yhdistämään yhdeksi verkoksi, ja VPN-etäyhteyden avulla yrityksen sisäverkkoon pääsee salasanalla mistä päin maailmaa tahansa. Toimipisteet liikennöivät keskenään tietoturvallisesti ja suljetusti, riippumatta liittymätekniikasta tai nopeudesta.

Yritysverkkoon pystyt hankkimaan meiltä muun muassa Seltimilin palomuuri-, VPN- ja verkonvalvontapalveluja. Yritysverkkoratkaisuissa asiakkaan palvelimia voidaan ulkoistaa laitesaliimme tai virtualisoida meidän palvelinympäristöömme.

Asiantuntijamme voivat suunnitella yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkoratkaisun. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Kysy lisää yhteysnopeuksista ja saatavuuksista halutuilla osoitetiedoilla.

 

Lyhyt ostajan opas nettiä hankkivalle – näin varmistat toimivat tietoliikenneyhteydet yrityksellesi
1) Etsi edullista nettiä, joka on yhtä nopea molempiin suuntiin

Varmista aina tietoliikenneyhteyttä ostaessasi, että nettiyhteys toimii molempiin suuntiin yhtä nopeasti. Jos ostat esimerkiksi 100M/10M -yhteyden, niin yhteys toimii 100 megan nopeudella, kun lataat tiedostoja koneellesi tai surffaat netissä. Toiseen suuntaan yhteys toimii kuitenkin hitaalla 10 megan nopeudella, eli tiedostojen lähettämisessä kestää kauan ja kuvien tai videoiden lataaminen suoratoisto- tai pilvipalveluihin on hidasta.

Etsi siis aina edullista 100M/100M tai 200M/200M yhteyttä, niin tietoliikenneyhteys toimii nykypäivän standardien mukaisesti.

2) Varmista lisäpalveluiden helppo saatavuus

Hankit netin sitten suurelta operaattorilta tai meidän kaltaiseltamme keskisuurelta toimijalta, niin itse netissä ei ole mitään eroa. Se on kaikilta ostettaessa samanlainen. Ero syntyy siinä, millaista palvelua saat ja miten hyviä lisäpalveluita palveluntarjoaja voi tarjota (esim. palomuurit, VPN-etäyhteydet ja WLAN-tuki- tai lähiverkkoratkaisut).

Myös esimerkiksi meidän toimintamallimme ansiosta pystymme käyttämään jokaisen suuren operaattorin kaapeleita, jolloin saamme tuotua tietoliikenneyhteydet yrityksellesi edullisesti mihin päin Suomea tahansa.

3) Kysy yrityksen toimintatavasta ongelmatilanteissa

Pörssissä olevien operaattoreiden ykkösasiakkaita ovat muut suuret yritykset, kun taas keskisuurten palveluntarjoajien ykkösasiakkaita ovat muut keskisuuret yritykset. Siksi keskisuuren yrityksen kannattaa miettiä, haluaako tämä toimia mahdollisissa ongelma- tai muutostilanteissa ulkoistetun helpdeskin ja vikaraportointilomakkeiden kanssa vai suoraan oman yhteyshenkilön kanssa puhelimitse.

 

Ota yhteyttä ja hanki toimivat tietoliikenneyhteydet itsellesi – Toimitukset parhaimmillaan viikossa.

Jos haluat varmistaa yrityksellesi toimivat tietoliikenneyhteydet, niin ota meihin yhteyttä, koska saat kauttamme kaikki tarvitsemasi tietoliikenneyhteydet avaimet käteen -palveluna ja usein vielä markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Ota yhteyttä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta.

Pertti Salmijärvi
pertti.salmijarvi@seltimil.fi
+358 50 591 9305

 

Asiakaskokemus

”Kiinteistössä, jossa toimipaikkamme sijaitsee, toimii Seltimilin valokuituyhteydet. Isännöitsijä neuvoi meitä ottamaan yhteyttä Seltimiliin, kun mietimme liittymän hankintaa. Saimme heiltä ehdottomasti parhaan tarjouksen. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen yhteydet laitettiin nopeasti kuntoon ja kaikki on toiminut moitteettomasti sen jälkeen. On kiva tehdä yhteistyötä paikallisen nopean ja palvelevan yrityksen kanssa koska sitä olemme myös itse.”

Kirsi Hartikainen, eläinlääkäri
Keski-Suomen eläinklinikka Oy