Backup, Hosting, Virtuaalipalvelimet

Varmuuskopiointi

Tarjoamme palveluna työasematason, palvelinympäristön sekä virtuaalialustojen varmuuskopiointia. Varmuuskopioitavat tiedostot siirretään salattua yhteyttä pitkin Seltimilin palvelinsaliin. Ne varastoidaan palvelimella pakattuna ja salakirjoitettuna. Asiakkaalla on milloin tahansa mahdollisuus palauttaa haluamiaan tiedostoja takaisin omalle koneelle. Meiltä saat muunmuassa avaimetkäteen valmiit NAKIVO Backup & Replication varmuuskopiointiratkaisut.

Webhotellit

Webhotellipalvelumme sisältävät kotisivutilan palvelimiltamme, sähköpostipalvelut ja verkkotunnuksen nimipalveluiden ylläpidon. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja valitsemme sen mukaan asiakkaalle sopivan palvelupaketin. Palvelumme sisältää cPanel- hallintapaneelin, josta asiakas pääsee itse tekemään haluamiaan muutoksia. Palveluun voidaan yhdistää Googlen ja Microsoftin yrityspalveluja.

Virtuaalipalvelimet

Vaativaan käyttöön tarjoamme asiakkaillemme virtuaalipalvelimia. Virtuaalipalvelinten suorituskyvyn takaavat moniytimiset Intel Xeon-moniprosessoripalvelimet. Virtuaalipalvelimet on liitetty nopeisiin tietoliikenneyhteyksiin ja ne sijaitsevat fyysisesti runkoverkon solmupisteissä. Virtuaalipalvelimen voit valita joko Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä. Olemme Microsoftin SPLA-kumppaneita.